fbpx
logo
Follow Us :

Wij zijn Stokstaartjes.nl

We zijn jouw virtuele recruiter-assistent

Altijd nieuwsgierig en alert, gaan wij voor jou op zoek naar de juiste kandidaten. We helpen om je vacatures in te vullen. Hoe meer, hoe beter...want wij zijn expert in het vinden van goede kandidaten in korte tijd. 

Weten of we iets voor jou kunnen betekenen?

Plan een digitale kennismaking van 15 minuten. We horen graag jouw business case.

Erwin Grootenboer

Consultant

Wie zijn wij

Zoek je goede kandidaten voor jouw vacatures?

De meeste werkgevers spenderen duizenden euro's om hun vacatures zichtbaar te maken. Die investering leidt helaas niet automatisch tot voldoende en/of goede sollicitaties.

Wil jij ook meer succes met het vinden van nieuw talent? En een aantoonbaar beter rendement op je bestede marketing- en recruitmentbudget?

Social Media Ads

Naadloos afgestemd op jouw vacature, doelgroep en regio

Online WhatsApp intake

Je kandidaat kan op elk moment en elke locatie hun profiel invullen

Eigen portaal & dashboard

Volg de resultaten van je campagne, en alle kandidaten in een eigen portaal

Wat doen wij

Intelligente digitale recruiter-assistent

Zie ons als je persoonlijke, virtuele assistent recruiter. Een schakel in je recruitment marketing. In plaats van vacatures schrijven en mooie (digitale) etalages bouwen, in de hoop dat de juiste kandidaten langskomen, gaan wij online naar je doelgroep toe. Met aansprekende advertentiecampagnes en slimme tools om tegen lage kosten en met weinig inspanning de juiste, gekwalificeerde kandidaten te selecteren.

Digitale advertentiecampagnes als onderdeel van je recruitment strategie

We zijn de brug tussen HR en marketing. Marketing gaat over huisstijl, (employer) branding, naamsbekendheid en je online visitekaartje. Dat is enorm belangrijk en waardevol, maar een andere tak van sport dan succesvol online kandidaten werven.

Daarom werken wij perfect samen met je bestaande marketingbureau of interne specialisten. Op basis van hun input gaan wij aan de slag. Heb je geen marketeers? Geen nood, al het (beeld)materiaal dat we nodig hebben voor onze online advertentiecampagnes maken we in eigen beheer, zonder extra kosten.

jaar ervaring
0 +
kandidaten gevonden
0 +
vacatures ingevuld
0 +
besparing van fees
0 M+

Wil je berekenen hoeveel jij kunt besparen?

Onze formule

Wij vinden jouw doelgroep online

Aan de hand van jouw vacatures stellen wij een profiel op van de  doelgroep. Op welke digitale platforms zijn ze actief, en waar en wanneer kunnen we ze het beste benaderen? Vervolgens gaat onze geautomatiseerde, digitale recruiter voor je aan het werk.

Social Media Ads

Social Media Ads

Aansprekende advertenties afgestemd op je doelgroep en regio. Met je eigen bedrijfsnaam en huisstijl. Facebook, Instagram, TikTok of LinkedIn – we zijn zichtbaar daar waar jouw doelgroep de meeste tijd spendeert.

Digitale intake

Digitale intake

Is er interesse? We laten jouw kandidaten geen lange formulieren invullen of cv’s uploaden. Met een paar korte vragen bepalen we of iemand een relevante kandidaat is voor jouw vacature.

WhatsApp robot op maat

WhatsApp robot op maat

Samen bepalen we welke informatie je van een kandidaat wil hebben. Dit laten we door een WhatsApp robot uitvragen, omdat kandidaten dan op elke gewenst moment de informatie kunnen doorsturen.

screenshot-whatsapp-robot
Eigen kandidaten beheerportaal

Eigen kandidaten beheerportaal

Alle inschrijvingen komen (na onze screening) in een beheerportaal voor jou en je collega’s. Mét e-mail alert, als je een seintje wil hebben van nieuwe kandidaten. Van hieruit kun je kandidaten inzien, afwijzen of contacteren. Desgewenst kunnen we koppelen met jouw ATS of HR-systeem.

Performance Dashboard

Performance Dashboard

Natuurlijk wil je volgen hoe je campagnes lopen. Hoeveel kandidaten krijg je binnen, via welke kanalen, en wat is de cost per hire? Dit kun je allemaal zelf volgen in je persoonlijk dashboard.

screenshot-portaal

Bespaar op je recruitment kosten

Wil je weten wat jij kunt besparen?

Recruitment fees zijn fors gestegen in deze krappe arbeidsmarkt. Ook het plaatsen van vacatures of doorzoeken van cv-databases is duurder geworden. Veel bedrijven nemen zelf de marketing ter hand, maar boeken daar onvoldoende resultaat mee. Bereken hieronder hoeveel je kunt besparen op je recruitment uitgaven:

Brons

€ 2.500 per maand

 • Maximaal 1 vacatureprofiel
 • Tot 100 gekwalificeerde sollicitanten per maand
 • Inclusief social media campagne
 • Inclusief WhatsApp intake
 • Inclusief automatische screening op harde eisen

Zilver

€ 3.500 per maand

 • 2 vacatureprofielen parallel
 • Tot 150 gekwalificeerde sollicitanten per maand
 • Inclusief social media campagne
 • Inclusief WhatsApp intake
 • Inclusief automatische screening op harde eisen

Goud

€ 5.000 per maand

 • 3 vacatureprofielen parallel
 • Tot 250 gekwalificeerde sollicitanten per maand
 • Inclusief social media campagne
 • Inclusief WhatsApp intake
 • Inclusief automatische screening op harde eisen

Case Studies

Onze recente successen

Elke week helpen we nieuwe klanten met het vinden van personeel. Geen project is hetzelfde, maar over één ding zijn alle klanten het eens: Stokstaartjes.nl werkt!

360talent

360talent werft beveiligingspersoneel voor de luchthavens Schiphol en The Hague-Rotterdam. Middels Stokstaartjes campagnes komen ze contact met honderden nieuwe kandidaten per week.

Polyplastic

Deze Rotterdamse fabriek produceert acryl voor o.a. caravan en camper ramen, en koelmeubels in supermarkten. Binnen enkele weken wisten wij tientallen nieuwe operators op intakegesprek te krijgen, zodat de fabriek op volle sterke kon blijven draaien!

Het Groen Werkt

De uitzendorganisatie is gespecialiseerd in het werven, opleiden en detacheren van groenverzorgers door heel Nederland. Met diverse regionale campagnes konden zij ook aan de vraag voldoen in zwakkere regio's. Nu werven zij doorlopend nieuw personeel via Stokstaartjes.nl.

Ook personeel vinden?

Een simpel stappenplan

Wat leuk dat je samen met ons aan de slag wil om nieuw personeel te werven. Onderstaand stappenplan maakt duidelijk hoe onze aanpak in elkaar steekt. Overtuigd? Neem dan gelijk contact op.

Intake

Samen nemen we grondig alle informatie door om te kunnen starten:

 • We bespreken eerst je open vacatures en doelgroep
 • Marketing: wat is reeds beschikbaar aan afbeeldingen, tekst en logo’s?
 • Tot slot: wat zijn de succesfactoren? Wanneer draait de campagne naar tevredenheid?

Campagnes

Met alle input bereiden we de online advertentiecampagnes voor, en stellen we onze digitale recruiter in om voor je aan de slag te gaan.

 • We kiezen (in overleg) de meest relevante kanalen om zichtbaar te zijn (Facebook, Instagram, TikTok, Linkedin)
 • Zodra de campagnes live staan, komen er vrijwel meteen sollicitanten binnen

Monitoring

Zolang campagnes lopen, blijven we deze monitoren en bijstellen:

 • Pre-Screening van kandidaten (voldoen ze aan jouw voorwaarden)
 • Elke gescreende kandidaat sturen we naar je door
 • In je eigen Dashboard kun je alles volgen: kosten, kandidaten, en trends

Neem contact met ons op

We maken graag een passend voorstel

Op basis van aantal vacatures, regio en opleidingsniveau kunnen we een berekening maken van jouw campagne. Wat zijn de kosten, en hoeveel gekwalificeerde kandidaten kun je hiervoor verwachten?

Onze contactgegevens

Stuur ons je vraag